Ontdek de voordelen van een gastenbestand

We bouwen automatisch een gastenbestand voor je op met de voorkeuren van je klanten.

Tablemanager, is —

Ken je klanten beter

Je gasten vormen de basis van jouw restaurant . Tablemanager zet ze automatisch in een gastenbestand voor je. Zo kan je de ervaring voor je gasten nog beter maken én met onze tools je omzet verbeteren.

Verbeteren —

Versterk de loyaliteit van je klanten

We kennen allemaal de uitdrukking “De klant is koning”. Tegenwoordig veranderen de verwachtingen van je klanten voortdurend. Elke klant is uniek en heeft andere behoeften. 

Inzicht over je klanten  zoals zijn/haar voorkeuren,  hoe vaak de klant bij je komt en meer maken dat je de gastervaring nog beter kan maken en happy customers komen terug!

Met ons geïntegreerd email marketing platform kan je deze gasten ook op de hoogte houden van nieuwe menu’s , events.

 
Beter beheren —

Al je gasten op één plaats

Of je gasten nu online boeken of je een reservering via de telefoon zelf in geeft: je vindt ze allemaal op één plaats in Tablemanager. 

Je vindt er  hun opmerkingen over hun verwachtingen, allergenen en je hebt de mogelijkheid om jouw opmerkingen toe te voegen: fijn voor de klant én heel handig voor het team in je restaurant.

Had je al een database van je gasten voordat je met Tablemanager werkte?  Dan zorgen wij ervoor dat je ook die gasten in je gastenbestand kan terugvinden.

couple-laughing-together-restaurant-table-2022-03-04-01-51-16-utc.jpg
Aanbod —

Herken vaste klanten

Stel  dat meneer en mevrouw Dupont na 3 maanden voor de tweede keer in je restaurant komen dineren.

Dankzij Tablebooker weet je welke tafel zij verkiezen en wat de allergieën van meneer Smith zijn, zonder dat zij je bij de reservering aan hun voorkeuren hoeven te herinneren.

Een betere ervaring voor je gast en jouw team