Maak kennis met ons team

Een professionele ondersteuning en persoonlijke aanpak.

Service en een persoonlijke aanpak

 

Kies voor het beste systeem en service

Bij ons werk je met het beste systeem op de markt, 100% Belgisch en ontwikkeld door een team van professionals met veel ervaring  in de restaurant business. IT ontwikkelaars, customer support medewerkers, account managers  en restaurateurs die mee bijdragen aan de continue ontwikkeling.

Zo werk je met een systeem dat heel gebruiksvriendelijk  is ,  zeer stabiel én flexibel. Service en support zijn bij ons inbegrepen dus geen verrassingen. Geen verre helpdesks of support ticket maar een persoonlijk contact en service.

Onze koppelingen met partners zoals Lightspeed, Mailchimp, Google …….maar ook gastronomische evenementen zoals RestoDays, KBC Dinner experience  maken van Tablemanager de referentie en een totaaloplossing voor je zaak. Of je nu reserveringen en gasten wilt beheren of nieuwe inkomstenkanalen wilt inschakelen, bij Tablemanager zit je juist.

Het Tablemanager team

Team België

Acop

Responsable Marketing Implementation Manager

Jorne

Account Manager

Jasmien

Account Manager

Jelmer

Customer Care Expert

Lucas

Implementation Manager

Wim

Sales Director

Valérie

Customer Relations Manager

Charlotte

Account Manager

Emilie

Account Manager

Johannes

Chief Technology Officer

Sirdan

Customer Success Specialist

Maud

Account Manager

Met onze technologie ga je vooruit.

Innovatie en technologie ten dienste van je restaurant

Tablemanager is het meest gebruiksvriendelijke reserveringssysteem voor restaurants. Verzamel al je reserveringen in één systeem, win zo enorm veel tijd en maak het ook voor je  gasten eenvoudiger om te reserveren. Onze waaier van koppelingen met partners en tools biedt je bovendien de mogelijkheid om eenvoudig extra omzet te genereren. Hoe en wanneer je dat wilt. We laten je graag zien wat we voor je kunnen betekenen.

Paul Slootmans
CEO Resto

We helpen je graag verder—

Een professioneel systeem is een must vandaag

Door de digitale versnelling zoeken, kopen en reserveren de mensen vandaag massaal online. Logisch want het is gemakkelijk en snel. Ook in de restaurantsector is het online reserveren enorm belangrijk geworden. Tot 70% van de reserveringen  voor onze aangesloten restaurants is vandaag al online en dat percentage stijgt.

Het is dus heel belangrijk een professioneel en gebruiksvriendelijk systeem te hebben om geen omzet en kansen te missen en daar willen we je graag bij helpen.

Bij Tablemanager combineren we toptechnologie met een persoonlijke aanpak én service.  Ontdek zeker wat we je te bieden hebben en vraag voor meer info een demo aan of mail/bel voor een afspraak. Ons team helpt je heel graag verder

Tablemanager maakt reservatiebeheer eenvoudig voor meer dan 3000 restaurants en hun gasten.

Resto Group

Onze 360° benadering.

Resto.be

De grootste Belgische restaurantwebsite. Koppel jouw Tablemanager en ontvang via Resto reserveringen die rechtstreeks in jouw agenda komen.

Tablemanager

Tablemanager is markleider en het meest gebruiksvriendelijke reserveringssysteem voor restaurants.

Restofactory

Als je op internet wilt bestaan moet je gevonden kunnen worden! Voor elke professional is een website een must.

Restodays

RestoDays is het grootste gastronomische evenement in België en Luxemburg om voor een vriendenprijsje van een lunch/diner te genieten.

Restogiftcards

Met onze Giftcards koop je snel en eenvoudig een cadeaubon van je favoriete restaurant.

Restogroup

Ons platform is speciaal voor restaurant ontwikkeld en geeft toegang tot de mainstream communicatiekanalen.