Timothy Atelier Maple
ik heb de laatste jaren verschillende reservatiesystemen gebruikt en tablebooker is het systeem dat het best bij ons past, het is innovatief, zorgt voor veel visbiliteit via verschillende sociale kanalen en is gemakkelijk in gebruik. De service is hun grootste paradepaardje, je kan hun 24 op 7 bereiken zonder extra kosten.
Lieven Lootens, Aards Pardijs
"Tablebooker is voor ons en heel veelzijdig en vooral gebruiksvriendelijk systeem en wat voor ons het belangrijkste is: een heel goede service en steeds bereikbare medewerkers die heel vriendelijk en vlot op alle vragen een snel antwoord bieden. kortom een professioneel programma op onze maat."
John, Ribs and More
"Tablebooker maakt mijn leven als restaurateur veel gemakkelijker, het is overzichtelijk en vooral tijdbesparend (geen papierwerk meer), de helpdesk is top, steeds een goede opvolging van mijn contactpersoon en het is nog eens interessant qua prijs ook "

Vraag een demo aan

Bespaar tijd, geld en mis geen enkele reservering meer. Met Tablemanager heb je de volledige controle over  je zaak, overal en altijd.

Timothy, Atelier Maple
"ik heb de laatste jaren verschillende reservatiesystemen gebruikt en tablebooker is het systeem dat het best bij ons past, het is innovatief, zorgt voor veel visbiliteit via verschillende sociale kanalen en is gemakkelijk in gebruik. De service is hun grootste paradepaardje, je kan hun 24 op 7 bereiken zonder extra kosten. "
Jeremie Landweer
"Tablebooker is voor ons en heel veelzijdig en vooral gebruiksvriendelijk systeem en wat voor ons het belangrijkste is: een heel goede service en steeds bereikbare medewerkers die heel vriendelijk en vlot op alle vragen een snel antwoord bieden. kortom een professioneel programma op onze maat."
John, Ribs and More
Tablebooker maakt mijn leven als "restaurateur veel gemakkelijker, het is overzichtelijk en vooral tijdbesparend (geen papierwerk meer), de helpdesk is top, steeds een goede opvolging van mijn contactpersoon en het is nog eens interessant qua prijs ook "
Adrian Bonic
"Door Tablemanager kan ik meer tijd besteden aan de klanten, het is een enorme tijdswinst voor mij. Ik raad het iedereen aan."

9 voordelen voor je restaurant

Tablemanager is het snelst groeiende reserveringsysteem op de markt op maat voor restaurants

 

Bespaar tijd

Stop met verschillende communicatiekanalen te checken, al je reservaties komen in één syteem.

Mis geen enkele reservatie

Krijg duidelijk inzicht in je reserveringsaanvragen en boekingen. Verlies geen enkele klant.. 

Overzicht en controle

Permanente controle op jouw KPI’s zoals campagnes en reserveringen.

Gebruiksvriendelijke interface

Een intuïtief platform waarmee jij en je team vlot al je reserveringen en gasteninfo kan beheren.

Support

Ons team staat klaar om je dashboard in te stellen en alle business mogelijkheden zo goed mogelijk te benutten.

Verminder no-shows

Laat je gasten (gedeeltelijk) vooraf betalen voor hun reservering of activeer onze credit card garantie functie en maak komaf met no-shows.

Communicatie met je klanten

Een goede communicatie met je klanten is essentiëel om je zaak te laten groeien. 

Nieuwe inzichten en statistieken

Begrijp hoe je restaurant draait op basis van parameters die je zelf kan beheren en moderne dashboards. 

Beloon trouwe klanten

Beloon je touwe klanten door ze in je marketing acties te betrekken.

Meer dan 3000 restaurants beheren meer dan 2 miljoen reserveringen per maand