Partners en integraties

Tablemanager is connected with a wide range of booking platforms, hospitality systems, marketing tools and others. We are always looking to add new partners to make your life easier.

Vraag demo aan Contacteer ons

Mailchimp
Mailchimp nieuw

Een populair all-in-one marketing en e-mailcampagne platform.

Door Tablemanager te koppelen met Mailchimp kunnen we je verzendlijsten automatisch up to date houden met je gastenbestand.

Website Campagne tools
UnTill
unTill nieuw

unTill software voor de horeca kassa is gemaakt door mensen uit de horeca. Of het nu gaat om hotels, restaurants, sportverenigingen, evenementen of take-away, unTill levert automatisering waardoor je efficiënter werkt en meer inzicht hebt.

Alle reserveringen die binnen komen in Tablemanager worden automatisch gesyncroniseerd naar unTill.

Website Kassasysteem
Diningcity
Diningcity nieuw

DiningCity is opgericht in 1998 en is één van de toonaangevende restaurant websites van Nederland en België. Hun gekende events 'Nationale Restaurantweek' en 'Dining with the Stars' bieden altijd een mooi aanbod aan deals in toprestaurants.

Door DiningCity te koppelen met Tablebooker zal het rekening houden met je actuele beschikbaarheid en komen de reserveringen automatisch in Tablemanager terecht.

Website Reservering partner
Heerlijk.nl
Heerlijk nieuw

HEERLIJK.nl is een culinair-, online platform dat restaurants en culinaire liefhebbers samenbrengt. Ze zorgen er voor dat bezoekers de leukste restaurants kunnen vinden waar ze HEERLIJK (met korting) uit eten kunnen gaan.

Door Heerlijk te koppelen met Tablebooker zal het rekening houden met je actuele beschikbaarheid en komen de reserveringen automatisch in Tablemanager terecht.

Website Reservering partner
SocialDeal
SocialDeal

Een platform voor het aanbieden van interessante deals.

Door SocialDeal te koppelen met Tablebooker zal het rekening houden met je actuele beschikbaarheid en komen de reserveringen automatisch in Tablemanager terecht. Je kan ook de gebruikte voucher code voor een reservering meteen in Tablemanager zien.

Website Promoties
Wonderbox
Wonderbox

Wonderbox biedt met Wonderbox en Vivabox mooie selectie cadeauboxen aan.

Door te koppelen met Wonderbox kunnen je klanten bij het aanmaken van hun reservering hun cadeaubon code ingeven. Deze wordt automatisch gevalideerd bij Wonderbox en zal gelinkt worden aan de reservereing.

Website Promoties
Reserve With Google
Reserve with Google

Maak reservaties via Search en Maps.

Dankzij de Reserve with Google koppeling is je restaurant realtime en direct reserveerbaar via Google search en Google maps. Al de reserveringen via Google komen mee in je agenda in Tablemanager.

Website Reservering partner
Google
Google Place Actions Links

Dankzij de intgeratie met Google Places zorgen we er voor dat je altijd een reserverings link op je Google Business profiel hebt staan.
Hulp nodig bij het beheren van je Google Business profiel? Neem dan zeker even contact op met ons support team.

Website Reservering partner
AreTheyHappy
AreTheyHappy

Eén plek voor het beheer van alle reviews en sociale media-kanalen.

Door Tablemanager te koppelen met AreTheyHappy kan je alle reviews bekijken en beantwoorden vanuit je ATH dashboard.

Website Restaurantbeheer
strobbo
Strobbo

Automatiseer uw personeelsplanning en tijdsregistratie, inclusief Dimona’s, digitale contracten en een link met je sociaal secretariaat.

Door Tablemanager te koppelen met Strobbo zie je telkens hoeveel tafels en couverts er geboekt zijn direct bij het opmaken van jouw personeelsplanning. Reservaties worden vergeleken met het gemiddelde voor de betreffende weekdag.

Website Restaurantbeheer
Stripe
Stripe

Een volledig betaling platform gemaakt voor groei.

Dankzij de koppeling met Stripe kan je snel en eenvoudig betalingen ontvangen. Vraag een voorschot voor je reservaties, verkoop tickets voor een event of verkoop cadeau bonnen. Alles komt onmiddelijk rechtstreeks op je eigen Stripe account.

Website Betalingen
Lightspeed
Lightspeed

Een kassasysteem om uw hele horecazaak te beheren, van tafel tot keuken.

Alle reserveringen die binnen komen in Tablemanager worden automatisch gesyncroniseerd naar Lightspeed. Wanneer je een ticket afsluit in Lightspeed geven we automatisch de tafel terug vrij voor een nieuwe reservering.

Website Kassasysteem
CampaignMonitor
CampaignMonitor

Een krachtige email martketing tool die eenvoudig te gebruiken is.

Campaignmonotor is rechtstreeks geintegreerd in Tablemanager waardoor je eenvoudig email campagnes kan uitsturen naar je autmomatisch opgebouwde klantenbestand.

Website Campagne tools
Resto Factory
Resto Factory

Een kwalitatieve en moderne website volledig geintegreerd met Tablebooker en Resto.be.

Pas je gegevens, foto's en menu aan in Tablemanager en die zullen automatisch gebruikt worden in je RestoFactory website. Ook je reservering module zal vanzelf geactiveerd worden.

Website Website bouwer
The Mastercooks
The Mastercooks of Belgium

The Mastercooks of Belgium zijn dé ambassadeurs van het Belgisch culinair erfgoed. Zij toveren elke dag met de fantastische ingrediënten die ons land rijk is. Zij zijn het creatieve brein van de landelijke culinaire toekomst en bezorgen elke dag duizenden mensen een onvergetelijke smaakbelevingen.

Voor de jaarlijkse gastronomische actie in samenwerking met Cera zal voortaan Tablebooker de reservaties verwerken voor de deelnemende restaurants.

Website Event partner
Jong Keukengeweld
Jong Keukengeweld

Jongeren koken voor jongeren: dat is Jong Keukengeweld, een initiatief van Toerisme Vlaanderen. Vlaamse topchefs, jonger dan 35 jaar, delen hun culinair vakmanschap én hun onstuimige liefde voor Vlaamse gastronomie en lokale producten.

Reservaties voor Jong Keukengeweld lopen exclusief via Tablemanager.

Website Event partner
Resto.be
Resto

Via Resto.be kan je snel en eenvoudig een restaurant zoeken. Op zoek naar een leuk restaurant in jouw buurt of naar een bepaalde soort keuken? Zou je graag onmiddellijk weten waar je binnen een uurtje nog een tafeltje voor jou en je gezelschap kan vinden? Het kan allemaal!

Tablemanager is de exclusieve reservatie partner van Resto. Zo kunnen de bezoekers van de grootste restaurant eenvoudig in jou restaurant boeken. Volledig geïntegreerd in Tablemanager.

Website Reservering partner
RestoCheck
RestoCheck

RestoCheck voorziet restaurants en hun bezoekers van eerlijke reviews.

Koppel je RestoCheck account met Tablemanager om rechtstreeks reservaties via restocheck.be in Tablemanager te ontvangen. Rekening houdend met jou instellingen en beschikbaarheden.

Website Reservering partner
RestoDays
RestoDays

De RestoDays zijn het grootste gastronomische evenement in België en Luxemburg waarbij u 10 dagen lang voor een zacht prijsje kan genieten van een driegangenlunch of –diner in een toprestaurant.

Reservaties voor de RestoDays lopen exclusief via Tablemanager.

Website Event partner
Two4One
Two4One

Geniet met twee voor de prijs van één.

Bied je promoties aan via Two4One dan zullen deze rechtstreeks in Tablemanager komen en rekening houden met de beschikbaarheden in je restaurant.

Website Promoties
PocketResto
PocketResto

Zoek je een restaurant? Surf naar www.pocketresto.be. Maandelijks meer dan 400.000 unieke bezoekers.

Activeer het reservatiekanaal PocketResto zodat hun bezoekers rechtstreeks in jou restaurant kunnen boeken.

Website Reservering partner